Young Motion
SITE LOADING

Aftermovie

AFTERMOVIE

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK:

OVER DEZE CASES:

Een aftermovie geeft een bijzonder sfeerverslag waarin beelden en muziek gecombineerd worden in een video. Door op de juiste wijze hoogtepunten van het evenement weer te geven kan het evenement hierdoor herbeleefd worden. Het mooie is dat zowel bezoekers als mensen die niet aanwezig zijn geweest het evenement hierbij terug kunnen zien. De toepassing van een aftermovie is zowel voor de zakelijke sector als voor evenement en festival.

Een aftermovie haalt de herinnering aan het evenement weer op. Tevens kan het ook goed ingezet worden bij promotie van toekomstige evenementen. Daarnaast is de aftermovie goede content voor uw social media, helemaal door middel van het opknippen in meerdere clips. Hiermee kan er met 1 video een veelvoud aan bereik behaald kan worden.

Young Motion heeft ervaring met aftermovies in de zakelijke markt en de evenementenbranche. Voor Reece Australia heeft Young Motion het partnership van Reece Australia met Hockeyloverz, een grootschalig hockey event, benadrukt via een aftermovie. De Dutch Masters of Motocross is een internationale raceserie. Young Motion verzorgt nu al enkele jaren de aftermovies van deze wedstrijden, met inzet op Youtube en Instagram. De Gamma Racing day op het TT Circuit in Assen is een van de grootste gratis toegankelijke sportevenementen in Nederland. Sinds 2017 verzorgt Young Motion jaarlijks de aftermovie voor dit bijzondere evenement.

UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of 06-53575228 (Ron)