Young Motion
SITE LOADING

Project/referentie

Projectvideo en referentievideo

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK:

CASE TOELICHTING:

Onze relatie DGS levert oplossingen in de meat processing & product handling industrie. Men is hierbij actief in meerdere segmenten. Hier biedt men vele oplossingen en machines aan. Een aantal van deze oplossingen heeft Young Motion middels video en foto in kaart gebracht. De projectvideo en referentie video worden ingezet als content op Youtube, voor advertising op Linkedin, als toelichting bij de machines op de website. Ook wordt dit als content voor de headers van de website van DGS gebruikt.

Reith Power is specialist in laadpaaloplossingen voor op de zaak, thuis en onderweg. Young Motion heeft een aantal zakelijke oplossingen in beeld gebracht middels foto & video. Deze content is ingezet op de website als ondersteuning van de referentiepagina’s. Daarnaast is de content ingezet op social media en advertising via facebook & Linkedin.

DGS heeft recent verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor. Naast de eerder genoemde referentievideo’s heeft Young Motion deze nieuwbouw in kaart gebracht middels video. Hierbij zijn er gedurende de bouw meerdere opnames gemaakt, waaronder met drone. hiermee zijn statusupdates voor op Youtube gemaakt. Na afronding van de nieuwbouw is dit vertaald in een totaal projectvideo.  Deze video is als nieuws op de website geplaatst, gedeeld op socials en wordt tevens gebruikt in commerciële gesprekken.

O.A. UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of 06-53575228 (Ron)