Young Motion
SITE LOADING

Instructie videos

Instructievideo & how to video

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK:

CASE TOELICHTING:

Young Motion heeft voor de KNMV zowel instructievideo als how to video gemaakt. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV)  is het hart van motorrijdend Nederland. Met ruim 55.000 leden en meer dan 300 aangesloten motorclubs treedt de KNMV op als belangenbehartiger voor alle motorrijders. Daarnaast stimuleert de KNMV een veilig motorklimaat, en verzorgt zij hoogwaardige motorrijopleidingen.

Als onderdeel hiervan is Young Motion gevraagd om een serie instructie- en trainingsvideo’s te produceren voor het Youtube kanaal van de KNMV. Per video worden specifieke handelingen besproken en weergegeven met animatie. De inhoud van de instructievideo is in samenwerking met enkele KNMV instructeurs opgesteld.

Motorrijders.nl is het online ‘thuis’ dat de passie van motorrijders voedt met inspiratie en praktische informatie. Op de website staat informatie over het starten met motorrijden, onderhoud en aanschaf, routes, reizen, stories en meer. Young Motion maakt content voor de website en social media van motorrijders.nl, waaronder instructievideo. Per video wordt een ander onderwerp behandeld, bijvoorbeeld verschillende onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast maken wij instructievideos voor partners van motorrijders.nl zoals Louis en Motoport store.

Cleanmybike is een webshop gericht op schoonmaakproducten voor motorsport, fietssport en wegmotoren. Young Motion produceert een verscheidenheid aan content voor Cleanmybike. Wij maken onder andere productvideo, foto’s en sfeerbeelden voor de website en webshop. Dit vullen wij aan met instructievideo’s hoe de producten te gebruiken. Ook maken wij video & andere content welke ter promotie op social media ingezet wordt.

O.A. UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06-255 46 536 (Wout) & 06-53575228 (Ron)