fbpx
Young Motion
SITE LOADING

Livestream

LIVESTREAM

EEN VOORBEELD VAN LIVESTREAM VIDEO:

OVER DEZE CASE:

Middels een livestream wordt er een live uitzending van een gebeurtenis gemaakt met video. Dit kan gedeeld worden op het moment dat de gebeurtenis plaatsvind of op een later moment. Op locatie wordt er met meerdere camera’s geregistreerd. Deze registratie wordt via een internet verbinding gedeeld met de kijkers. De geregistreerde beelden kunnen aangevuld worden met animaties en andere grafische elementen. Denk hierbij aan powerpoint, video en foto’s.

Tevens is er de mogelijkheid tot interactie met de kijkers gedurende de livestream, bijvoorbeeld met een chatfunctie. De stream kan bekeken worden op Youtube of Facebook. Hierbij hoeven de kijkers geen software te installeren. Erg gebruiksvriendelijke dus. Met livestreaming kan daardoor een goed alternatief geboden worden voor de personen die niet bij het event aanwezig kunnen zijn. Enorm relevant in deze corona tijd, echter ook in ‘normale’ situaties biedt livestream een goede oplossing om meer publiek bij uw evenement te krijgen.

Young Motion heeft voor meerdere partijen livestream’s uitgevoerd, met verschillende doelstellingen. Zo zijn er meerdere streams voor zakelijke partijen gemaakt als alternatief in de corona periode voor events en bijeenkomsten. Daarnaast hebben wij meerdere wekelijkse registraties van muziekoptredens voor Drieman verzorgd. Dri3man probeerde hiermee een alternatief te bieden gedurende de Corona periode waarin optredens niet toegestaan waren.

UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of 06-53575228 (Ron)