fbpx
Young Motion
SITE LOADING

Video

VIDEO WERK

Online content zijn er in alle vormen en maten, met elk een ander doel. Young Motion heeft een breed aanbod in soorten video’s, denk aan bedrijfvideo’s, instructievideo’s, werken bij video’s, referentievideo’s, advertentievideo’s, timelapses, interviews en meer.

Dit hebben wij ondertussen in meerdere segmenten voor vele opdrachtgevers mogen doen.

Hieronder staat een overzicht van verschillende segmenten met referenties en voorbeeldvideo’s.

Industrie, Bouw & machinebouw

Bedrijfsvideo
Machinepark
Instructievideo

Overheid, Kennisinstelling, Zorg

Interview
Drone
Script

Webshops

UGC (User Generated Content)
Collectievideo
Unboxing

Events & Sport

Festivals
Racing
Product release

Equipment

Productvideo
How to
Projectvideo

Voertuigen

Advertentievideo
Auto video
Referentievideo
Ons concept

Bovenstaande cases zijn voorbeelden van o.a. video, videoproductie, videocontent, social media content, videomarketing, online marketing, SEO, SEA en advertising uitgevoerd door Young Motion voor o.a. KNMV, Hummel, TKF, VDM CARS en Gemeente Haaksbergen.

Maar wat maakt ons werk onderscheidend? Dat is ons concept van jong talent! Young Motion wil videomarketing bereikbaar maken voor het MKB. Wij doen dat door met jong talent te werken en hen kansen te bieden om te ontwikkelen. Dus geen koffie zetten, maar van begin tot einde zelfstandig een videoproductie maken.

Door het juiste talent in te zetten in combinatie met goede begeleiding wordt de gewenste kwaliteit videomarketing geleverd. Denk aan videocontent voor social media en website, maar ook advertising, SEO en SEA.

En het mooie is, door ons concept van jong talent kunnen wij onze videomarketing, video en content diensten aanbieden 40% onder de marktprijs! Een win win voor iedereen!

 

Hoe werkt het?

De eerste stap in het proces is gezamenlijk een aantal zaken helder krijgen. Wij zijn natuurlijk erg blij met een uitvraag voor video, maar om echt waarde toe te voegen moet er wel duidelijk zijn wat er bereikt moet worden. Dus gezamenlijk stemmen wij de doelstellingen met videomarketing af. En wie te bereiken met de video en aan welke eigenschappen deze doelgroep in targeting moet voldoen. Maar natuurlijk ook welke boodschap er in de videoproductie naar voren moet komen.

Daarna vertalen wij dit door naar briefing voor ons team van content producers. Dit team van jonge talenten is uitstekend in staat om goede kwaliteit video en videoproducties op te leveren, en krijgen de vrijheid om hun creativiteit hierop los te laten gaan. Hierbij zorgen wij  voor goede begeleiding om de eerder bepaalde doelen te behalen.

Na oplevering kun je zelf de content via eigen kanalen lanceren of dit aan Young Motion over laten. Waarbij indien gewenst kan er ook een campagne gestart worden, inclusief SEA en SEO.

 

Voor meer info

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Over ons: www.young-motion.nl/over

Telefoon: 06-53575228 (Ron)

Telefoon: 06-25546536 (Wout)