fbpx
Young Motion
SITE LOADING

Social edits

SOCIAL MEDIA VIDEO

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK:

TOELICHTING VAN DE CASES:

Young Motion heeft haar oorsprong in het creëren van social media video en content voor haar eigen kanalen in de sport. Doordat wij veel kennis hebben opgedaan met het bouwen van social media kanalen voelen ons hierbij als een vis in water. Want met het opbouwen van meer dan 400.000 volgers bij eigen kanalen is deze kennis in overvloed aanwezig.

VDM Cars is een internationaal, onafhankelijk autobedrijf met ‘s werelds meest luxe, exclusieve, investment & sports cars. VDM Cars brengt haar exclusieve uitstraling verder naar buiten via content van haar exclusieve cars in samenwerking met influencers. Dit doen zij onder andere via haar instagram-kanaal met 120.000 volgers. Voor dit kanaal heeft Young Motion een win-actie uitgevoerd, waarbij een motor werd weggegeven. Young Motion heeft hier de videocontent voor geproduceerd. Vervolgens is het bericht 165.000 keer bekeken, 20.000 keer geliked en er is 30.000 keer gereageerd. Waarna het aantal volgers in toe name met 20.000.

Aantrekkelijke producten voor sporters. Dat is waar Reece Australia elke dag met passie aan werkt. Reece Australia is de trotse kledingpartner van diverse internationale sportbonden, Europese topteams en individuele spelers met unieke kwaliteiten. Zelfs tot op Olympisch niveau! Mooie samenwerkingen die voortkomen uit de gedeelde filosofie van passie voor sport en áltijd streven naar het hoogst haalbare. Om dit te ook online goed over te brengen is Young Motion gevraagd om content te produceren. Zo hebben  wij unboxing video’s, studio shoot video edit’s en video van de samenwerkingen met topsporters gemaakt.

FiveThreeSeven is een motorsport kleding merk. Omdat Young Motion haar oorsprong in socials en motorsport heeft is er een samenwerking aangegaan. Eerst hebben wij alle content voor de website geproduceerd. Daarna hebben wij de contentproductie voor de socials overgenomen. Dit bestaat onder meer uit product teasers, actie clips en fotografie.

O.A. UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of 06-53575228 (Ron)