fbpx
Young Motion
SITE LOADING

Social media beheer

"Wij maken maandelijks video's voor op social media. Compleet ontzorgt voor een klein bedrag."
Wout ten Thije
Wout ten Thije
Young Motion
"Vaak blijft social media liggen door drukte of gebrek aan kennis en inspiratie voor goede content. Dit lossen wij voor jou op!"
Ron aan de Stegge
Ron aan de Stegge
Young Motion

Onze social media oplossing

Social media stimuleert verkeer naar jouw website en webshop, vergroot merkbekendheid en werkt als online visitekaartje van jouw bedrijf: 50% van prospects neemt contact op NA het bekijken van social media kanalen.

Toch hebben veel bedrijven geen actief social media kanaal, vanwege redenen als te weinig tijd en niet de kennis om structureel relevante en interessante content te maken.

Wij hebben hier de oplossing voor. Met Young Motion verzorgen wij video, fotografie en social media beheer. Dit is een krachtige combinatie: Wij lanceren niet alleen content op social media, maar wij produceren het ook.

Content in jouw stijl, relevant en interessant voor JOUW doelgroep. En dit doen wij voor een heel betaalbare prijs van Є499,- per maand

DIT IS ONZE WERKWIJZE

socialmedia

BEHEER

Het beheren van jouw social media accounts:

We bepalen gezamenlijk een contentstrategie en stellen een contentkalender op, waarna wij volgens deze kalender gaan posten.

Oftewel jij bent ontzorgt en kan bezig met waar jij goed in bent!

camera

CONTENTPRODUCTIE

Het maken van foto en videocontent:

Op maat, wat effectief is bij jouw doelgroep. Dit doen we door maandelijks beelden te maken bij jou of je klant, afgewisseld met (mobiel) content welke wij editen.

De focus ligt vooral op interessante content en regelmatig posten. Zo ben je structureel online zichtbaar

We doen dit in een abonnementsvorm, waarbij we in samenspraak op maat content gaan maken, maar dit vervolgens wel gaan standaardiseren. Hierdoor kunnen we de maandelijks beschikbare tijd zo efficient mogelijk in zetten.

Bovenstaande is nog samengevat in onderstaande video.

Wat voor content maken wij?

De content die wij voor jou gaan maken wordt gezamenlijk bepaalt. Wij kijken hierbij wat jouw doelgroep aanspreekt, hoe vaak er content moet komen en hoe we dit zo kostenefficient kunnen maken met zo min mogelijk werk en impact voor jou.

Hieronder hebben wij enkele voorbeelden van verschillende marktsegmenten. Afhankelijk van jullie situatie kunnen wij hier maandelijks enkele tot 15+ video’s van maken voor ons basispakket van EUR 499,- per maand.

ENKELE PARTIJEN DIE JOU VOOR GINGEN

“Volledige ontzorging van het beheer en productie van jouw social media. Wij filmen voor jou, in jouw huisstijl, en posten dit op jouw kanalen.”

Ron aan de Stegge — Young Motion