fbpx
Young Motion
SITE LOADING

Time lapse

Time lapse

EEN VOORBEELD VAN ONS WERK:

OVER DEZE CASE:

Een time lapse is een video die is opgebouwd uit een grote reeks foto’s die met een vaste interval zijn geschoten. De foto’s worden achter elkaar ‘afgespeeld’, frame voor frame, waardoor ze samen een soepele video vormen, oftewel de time-lapse.

Bij een time lapse maken wij een video die eigenlijk bestaat uit een grote hoeveelheid foto’s. De foto’s zijn binnen een bepaalde periode gemaakt. Hierbij ontstaat de video door de foto’s snel achter elkaar te laten zien, als ware ze frame voor frame ‘afgespeeld’ worden. Dit bij elkaar vormt een video.
Het voordeel van een time-lapse is dat hiermee op interessante wijze de voortgang van een verandering  in beeld gebracht wordt. Denk bijvoorbeeld aan een project waar iets gebouwd wordt. Dit is leuke content voor na afloop van het project, maar er kan ook voor gekozen worden om gedurende de bouw de beelden ‘live’ te laten zien. Hierdoor kan iedereen (waarvan u dat wilt) de voortgang volgen.

Voor TKF hebben wij gedurende een periode van een jaar de voortgang van de verbouwing van hun productielocatie gevolgd. Bij afronding van de verbouwing is dit in een totale video omgezet.

O.A. UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of 06-53575228 (Ron)