fbpx
Young Motion
SITE LOADING

Interview

VIDEO INTERVIEW

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK:

OVER DEZE CASES:

Young Motion heeft meerdere video interview producties voor motorrijders gemaakt.

Motorrijders.nl is het online ‘thuis’ dat de passie van motorrijders voedt met inspiratie en praktische informatie. Op de website staat informatie over het starten met motorrijden, onderhoud en aanschaf, routes, reizen, stories en meer.

Onder de titel ‘de Ambachtsman’ zijn meerdere vakmannen in de motorbranche in beeld gebracht. Doel van de video en het interview was om de achtergrond en werkwijze van de ambachtsman in beeld te brengen. Hierbij is gebruik gemaakt van veel shots terwijl de vakman aan het werk is. De totale setting zorgt voor een erg persoonlijke video.

Itchy Boots is één van de populairste motorvloggers op YouTube. Haar video’s worden over de hele wereld bekeken, maar nooit eerder kon je zien hoe de Utrechtse te werk gaat. Young Motion volgde Noraly, zoals ze echt heet, bij het maken van haar nieuwste vlog. Wij hebben dit gedaan door een combinatie te maken van haar eigen beelden van haar reizen met een interview. Aanvullend hebben we haar gevolgd tijdens het maken van haar blog.

Bij de motorrijders podcast hebben wij een combinatie van podcast en beelden gebruikt. In plaats van enkel een video via geluid is er voor gekozen om het interview op de motor uit te voeren, waarbij tevens een route van motorrijders.nl gevolgd wordt.

UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of 06-53575228 (Ron)