fbpx
Young Motion
SITE LOADING

Video special

VIDEO SPECIAL

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK:

MEER OVER DEZE CASES:

Om de samenwerking tussen KNMV en Defensie extra onder de aandacht te brengen heeft Young Motion een video special gemaakt. De samenwerking werd aangegaan tijdens het WK landenteam de MXoN te Assen. In de video special is er een rol voor de bondscoach en de 4 teamleden van TeamNL (Herlings, Coldenhoff, Vlaanderen en van de Moosdijk). De special werd gepubliceerd op Facebook, Instagram, Youtube en de website van de KNMV en werd in totaal 800.000 keer bekeken.

Jumbo supermarkten bestaat in 2021 100 jaar. De KNMV & Jeffrey Herlings, beiden partner van Jumbo, feliciteerden Jumbo met dit mooie feit via een bijzondere video opgenomen in een Jumbo supermarkt. Young Motion heeft de totale videoproductie voor haar rekening genomen.

‘LIVE LIKE A PRO’ is het maatschappelijk activatieprogramma van de Motocross of Nations (28 & 29 September op het TT Circuit). Het draagt bij aan een gezonde levensstijl, aantrekkelijk techniekonderwijs en een veiligere en duurzamere motorcross. ‘LIVE LIKE A PRO’ is ontwikkeld door Stichting MXGP Assen, SportDrenthe en Team TOC in samenwerking met het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Provincie Drenthe, Gemeente Assen, Drenthe College, Hanzehogeschool Groningen, MXGP Academy en de KNMV.

Young Motion heeft meerdere afleveringen geproduceerd voor Live like a pro. Elke aflevering had focus op een ander vakgebied, van topsporter, monteur tot trainer. De video bestond uit een combinatie van actiebeelden, interviews en overkoepelende link met Live like a pro.

UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of  06-53575228 (Ron)