Young Motion
SITE LOADING

Studio & Shoot

VIDEO STUDIO SHOOT

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONS WERK:

CASE OMSCHRIJVING:

Voor Reece Australia heeft Young Motion studio shoot en video content producties gemaakt.

Reece Australia heeft haar nieuwe Studio collectie gelanceerd. Voor deze lancering zijn er opnames gemaakt met speelsters van het nationale Hockey dames team. Hierbij benoemen de dames de voordelen van de collectie benoemen.

De gehele 2021 Reece Australia collectie bestaat uit honderden verschillende designs en producten. Tijdens een foto studio shoot zijn deze vastgelegd voor de catalogus. Gedurende deze studio shoot heeft Young Motion middels video content gemaakt voor inzet tijdens de lancering van de nieuwe collectie.

De nieuwe Amaroo collectie is in een samenwerking met 7 Olympische sporters ontworpen. Young Motion heeft een video van de ‘unboxing’ van de nieuwe ontwerpen gemaakt. Hier wordt door de spontante en enthousiaste reacties een extra dimensie aan de videoproductie gegeven.

Alle video’s zijn ingezet op website en social media van Reece Australia. Vervolgens is er ook gebruik gemaakt van advertising. Daarna is er om extra bereik te creëren gebruik gemaakt van de social media van de topsporters en Olympische atleten. Dit is bereikt door het posten op hun eigen kanalen.  Deze actie versterkt ook de  uitstraling van het merk Reece Australia.

O.A. UITGEVOERD VOOR:

VOOR MEER INFO:

Mail: info@young-motion.nl

Web: www.young-motion.nl

Telefoon: 06 255 46 536 (Wout) of 06-53575228 (Ron)